DnaT. wrote at 8.30:

Am ascultat in seară asta un Imperial si un Bruckner cu gândul la sideral.
O, ce vis frumos...
Știi, mă întreb adeseori in ultima vreme, cum trebuie ca te simți tu ignorând cu voluptate o amărîta care-și varsă zi de zi dorul si mâdria defunct princiară cu gândul la tine si ce fel de metafizica e asta. Cum trebuie sa te fi simțit strivindu-mi iubirea (cunoscută si logodită de ceva vreme), ca pe un carcalac de bucătărie, de vreme ce mă devalorizezi tratându-mă ca pe un obiect obsolete...si ce amai rămas din mine în cenușă de fapt, dacă îndur așa ceva si mă agaț dezarticulată de tine, ca o papușă călcată și târâtă de o roata de mașină al carei mecanism tembel incă mai scâncește...
Stiu cum, cu "fuck off, ti-o furi iar si iar" mood scrașnit printre dinți.
Aștept, păstrînd incă doar contactul animalic cu tine, să ajung să simt și eu ca tine. Sper "să se ia" din impreunarile noastre fără sentimentalisme, indifernța indisolubilă, cu lacrimile secate de palmele respingerii.
Astept visând, cu ochii larg strânși, la cum ar fi putut sa fie, in Neverland, cum zice lăutarul..."daca m-ai iubi"
Bonne weekend, Indiferența Dumneavoastră Abisală!
Today Bv...cu gând de alte depărtări innorate.
"Până ce mor, /Pleacă-te ingere/ La trista-mi plângere /Plină de-amor./
Nu e păcat /Ca să se lepede / Clipa cea repede /Ce ni s-a dat?”...imi recitai în părul răvășit pe pernă, din poetul Nepereche.

Un pițigăiat de lăutar improbabil sculptat de vremuri, la colț de străzi cu povești : "Cand mi-e dor de tine/Si cand mi-este bine/Asta-i dor de-amor."

Ufff...Dac-ai ști ce greu imi e mie să mă trezesc gandindu-mă cu drag la viu și să mi se usuce gândul, in câteva bete secunde, storcit in ecuația dintre așteptări si realitați! Nu te interesează, o știu acum. Sunt un spam, highly irrelevant.
Aurevoir din Bv. Sa-mi dai semn cand vrei ipoteza de lucru (aka sex).
"Ploua perfid.
Şi-n doză minimă
Picură-n inimă
Neant acid."
Așa imi ploua si mie lacrimile pe gât, cu gînduri de divorț de viață și alean după iubitul inchipuit, care nu m-a iubit.

Fred replied at 19.00:
Treci pe la mine maine seara? Poate pentru ultima oară. Nu te aștept ca si când.